Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ελλάδα του Μητσοτάκη. Σαν να λέμε Βόρεια Κορέα της Ευρώπης


Φανταστείτε τους δημοσιογράφους στη Βόρεια Κορέα να έβγαιναν κάθε μέρα σέλφι αγκαλιά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν σαν να βγαίνουν 16χρονες γκρούπις των 80s σέλφι με τον Bon Jovi. Δεν τολμούν να το κάνουν ούτε καν εκεί. Στο καθεστώς Κούλη Μωυσή της Χουντομιντιοκρατίας Ελλάδα 2020 δεν έχουν τέτοια θέματα. Δεν ντρέπονται να το κάνουν. Και μας το τρίβουν και στη μούρη. Και γελάνε και μαζί μας.

Αριστερά η πανελίστρια Κοραή που αδυνατείς όταν μιλάει σε παράθυρο να αναγνωρίσεις αν είναι δημοσιογράφος ή Opus Dei τάγμα εφόδου του Μωυσή Κούλη και της ΝΔ.

Δεξιά η δικαστική ρεπόρτερ Μάνδρου (ή Μπέτι Μίντλερ στο Hocus Pocus). Αυτή που προσπαθεί να μας πείσει από τα παράθυρα ότι το σκάνδαλο Novartis δεν υφίσταται και είναι σκευωρία.

Αυτό που πετάγεται ανάμεσά τους είναι ο τσ' Ανδρικής σχολής βαρύμαγκας της ΝΔ. Αυτός που προχθές έφτασαν στοιχεία στην προανακριτική της βουλής ότι φέρεται να πήρε 2,6 εκατομμύρια μίζα αλλά κανένα κανάλι δεν το αναφέρει. Από αυτά τα κανάλια που πριν από 4 μέρες αγανακτούσαν με το σποτ του Σύριζα που τάχα τους αδικούσε, τους στοχοποιούσε και τους τσουβάλιαζε ως παπαγαλάκια του καθεστώτος του Μωυσή, που μπουκώθηκαν με 20 εκατομμύρια από το #Μένουμε_Σπίτι για να υμνούν το Καθεστώς και ακόμα ο Πέτσας δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τις λίστες με τα χρήματα.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις