Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Οι μόνοι τίμιοι στην Ελλάδα είναι οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι


-Γιατί συμβιβάστηκε με την αμερικανική δικαιοσύνη και θα πληρώσει 347 εκατομμύρια δολλάρια η φαρμακοβιομηχανία Novartis; Αφού δεν υπήρχαν μίζες και το σκάνδαλο είναι σκευωρία όπως μας πληροφορούν εδώ και χρόνια με ζήλο οι 95 στους 100 Έλληνες δημοσιογράφους.

-Ε, υπήρχαν μίζες τελικά, αλλά υπήρχαν μίζες μόνο σε γιατρούς. Πολιτικούς και δημοσιογράφους δεν πλησίαζε ποτέ η εταιρία για να μιζώσει γιατί ήξερε ότι ήταν τίμιοι και δεν θα δέχονταν. Το λένε όλοι οι πολιτικοί και όλοι οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα εξ' άλλου.

-Α, οκ!


ΥΓ1. Στην φωτογραφία δεξιά ο Φρουζής, ο επικεφαλής της Novartis Hellas. Ένας ποταμίσιος πολιτευτής που το 2015 τουϊταρε "Γερούν Γερά!". Και ένας που μεγαλοδημοσιογράφος που γράφτηκε ότι πήρε 869.000 ευρώ για την καμπάνια του #Μένουμε_Σπίτι την περίοδο της καραντίνας και ο ίδιος δήλωσε μέσα από το δελτίο του στο μαγαζί του Μαρινάκη ότι απαξιεί να το συζητήσει το θέμα. Δεν είπε αν τα πήρε, αν δεν τα πήρε ή πόσα πήρε. Απλά απαξιεί να συζητήσει το θέμα. Γιατί έτσι. Άνδρας της Τατιάνας είναι, ότι θέλει κάνει. Δεν θα σας δώσει και λογαριασμό πλεμπαίοι.

ΥΓ2. Καλή τύχη στο δυστοπικό Καθεστώς των Μητσοτάκηδων και των ΜΜΕ τους. Χούντα είναι θα περάσει.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

    Παλαιότερες Αναρτήσεις